کشف محموله بزرگ رتیل و عقرب قاچاق در فرودگاه امام خمینی ۸ مصدوم در پی تصادف در جاده مشهد (اول شهریور ۱۴۰۴) ورود روزانه ۱۸۰۰ اتوبوس به مشهد برای بازگشت زائران دهه آخر صفر کشف و امحای ۷ تُن مواد غذایی ناسالم در موکب‌های پذیرایی از زائران | موکب‌ها به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند خبر خوب وزیر بهداشت برای دانشجویان پزشکی: افزایش ۳۰درصدی حقوق رزیدنت‌ها از ماه جاری مرگ مشکوک رقیه حاتمی‌پور فعال گردشگری در بیمارستان | ایا پای قصور پزشکی در میان است؟ کاهش ۷۷ درصدی تصادفات فوتی دهه پایانی ماه صفر در خراسان رضوی جزئیات ابر و بخار شکل‌گرفته بالای قلۀ دماوند به روایت فیلمبردار آن + فیلم توزیع حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار گذرنامه زیارتی با پست در ایام اربعین جزئیات داستان ۲ سال قهرمانی پیاپی تیم ملی المپیاد نجوم ایران در جهان بازار شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در بهترین وضعیت هستند (یکم شهریور ۱۴۰۴) توضیحات رئیس سازمان ملی تربیت کودک درمورد شهریه کودکستان‌ها + ویدئو بیماری آلزایمر چگونه حس بویایی را از بین می‌برد؟ آزادی ۸۸۸ زندانی نیازمند، از زندان‌های خراسان رضوی در پویش《به عشق امام رضا میبخشم》 معروف‌ترین جا‌های دیدنی قم کدام است؟ آیا آمپول‌های لاغری می‌توانند جایگزینی برای جراحی‌های چاقی باشند؟ فعالیت‌های سنگین بدنی شایع‌ترین علت گرفتگی عضلانی است پیام تبریک رئیس جمهور برای قهرمانی تیم ملی نجوم و اختر فیزیک ایران آیا دوره کارشناسی دانشگاه‌ها ۳ ساله می‌شود؟ + ویدئو معاون وزیر نیرو: ورود فقط ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب از هیرمند | فاصله معنادار با دریافت حق‌آبه ۸۲۰ میلیون مترمکعبی کسب درآمد ۱۰ میلیارد دلاری از گردشگران خارجی تا پایان سال در لیست اهداف وزارت میراث فرهنگی (یکم شهریور ۱۴۰۴) افزایش احتمال ابتلا به عفونت‌های تنفسی در تجمعات فصلی بیماری‌های کلیه در کودکان را جدی بگیرید سخنگوی آموزش و پرورش: در سال جاری ۷۲ هزار نفر در وزارت جذب شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، یکم شهریور ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوای مشهد با وزش باد و گردوخاک دارو‌هایی که نباید با دمنوش مصرف کنیم «سرماخوردگی چشمی» بیماری شایعی که به سرعت اعضای خانواده را درگیر می‌کند پیام گرامیداشت رئیس کل سازمان نظام پزشکی به مناسبت روز پزشک کاهش تولد و افزایش ازدواج در اردستان اصفهان
سرخط خبرها

ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های مشهد افزایش پیدا کرد | خدمت‌رسانی ۷ هزار پزشک و پرستار در روز‌های پایانی صفر ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۵۳۴۸۳
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۷
ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های مشهد افزایش پیدا کرد | خدمت‌رسانی ۷ هزار پزشک و پرستار در روز‌های پایانی صفر ۱۴۰۴
مدیر امور بیمارستان‌ها و خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امروزه فقط در هر شیفت کاری در بیمارستان‌های دولتی مشهد، بیش از هفت هزار نفر از کادر درمان درحال خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران هستند و شرایطی فراهم شده تا درصورت نیاز، ۲۵ درصد بر ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های دولتی افزوده شود.

سعیده صباغ‌سجادیه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، از جزئیات تدابیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد و آمادگی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ خبر داد و اظهار کرد: در روز‌هایی هستیم که مشهدالرضا(ع) میزبان میلیون‌ها نفر از زائرانی است که برای عزاداری در روز شهادت رسول خدا (ص)، امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) خود را به شهر بهشت رسانده‌اند. بر همین اساس نیز جلسات ستاد خدمات سفر استان و شهرستان به‌صورت روزانه برگزار می‌شود و بخش مهمی از خدمات میزبانی از زائران نیز مربوط به بخش سلامت و درمان است.

وی افزود: بر همین اساس، امروزه هر ۳۴ بیمارستان مشهد با ظرفیت کامل خود در خدمت زائران هستند. از این شمار، ۱۴ بیمارستان دولتی به همراه اورژانس‌های خود درحال خدمت‌رسانی هستند و علاوه بر این‌ها، یک بیمارستان نظامی و سایر مراکز درمانی خصوصی هم با آماده‌باش ۱۰۰ درصدی کادر درمان خود پای کار آمده‌اند.

مدیر امور بیمارستان‌ها و خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: شرایطی فراهم شده تا درصورت نیاز، ۲۵ درصد بر ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های دولتی افزوده شود. ما به‌طورکلی، هشت بیمارستان را برای خدمت‌رسانی به زائرانی اختصاص داده‌ایم که در رینگ پیرامونی حرم مطهر به خدمات درمانی نیاز پیدا می‌کنند. از این شمار، بیمارستان‌های طالقانی، کامیاب، هاشمی‌نژاد و بیمارستان کودکان اکبر، دولتی هستند و سه بیمارستان جوادالائمه(ع)، موسی‌‌بن‌جعفر(ع) و امام‌زمان(عج) نیز در قالب خیریه به مردم خدمت‌رسانی خواهند کرد.

وی ادامه داد: افزون بر همه بیمارستان‌ها، ما فعالیت سه کلینیک ویژه مستقل و پنج کلینیک ویژه بیمارستانی را هم داریم که در کنار همه درمانگاه‌های عمومی و تخصصی، مسئولیت ارائه خدمات درمانی به زائران و مجاوران در ایام مهم دهه آخر صفر ۱۴۰۴ را برعهده دارند.

به گفته صباغ‌سجادیه، افزون بر همه مراکز درمانی و امداد فعال در مشهدالرضا(ع)، دو بیمارستان سیار نیز یکی در مُلک‌آباد و دیگری در حدفاصل باب‌الجواد(ع) و باب‌الرضا(ع) برپا شدند که در کنار مرکز سلامت موقت در لابی هتل «روتانا» در خیابان امام‌رضا(ع)، بازوی کمکی در پیکره توانمند امداد و درمان در مشهد محسوب می‌شوند.

مدیر امور بیمارستان‌ها و خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد این را هم گفت که همه بیمارستان‌های دولتی، یک موکب نیز یا در مجاورت بیمارستان یا در مسیر‌های منتهی به حرم مطهر رضوی دارند که با حضور کادر درمان در شیفت فوق‌العاده، خدمات درمانی و امدادی به زائران ارائه می‌کنند. بنا بر اعلام وی، فقط در هر شیفت کاری در بیمارستان‌های دولتی مشهد بیش از هفت هزار نفر از کادر درمان درحال خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->